Roiro -projekti takaa tilaajalleen laadukkaan sekä nykyaikaisen kokonaisuuden helposti ja tehokkaasti.

Roiro on tehokas projekti, joka koostuu pitkän linjan rakennusammattilaisten suunnittelemasta moduulirakennuskonseptista. Moduulirakentaminen on nykyaikaista, nopeaa ja luontoa säästävää sekä kustannustehokasta. Täältä löydät tiedon siitä, miten Roiro -projekti etenee kohta kohdalta kohti unelmiesi huvilaa.

Voit tutustua huvilaan Rovaniemen Marrasjärvellä. Soita ja pyydä esittely.

Löydät täältä yhteystietomme.

Kun haluat lisätietoja unelmiesi huvilasta, jätä tarjouspyyntösi tällä lomakkeella.

Tarjouksen hyväksymisen yhteydessä kirjoitetaan kauppasopimus, jonka jälkeen kokonaisvaltainen suunnittelu voi alkaa.

Ennen tilauksen toimeenpanoa, sinun tulee hakea rakennuslupa. Tarvittaessa voimme hakea luvan puolestanne.

Jokaisen Roiro-huvilan kauppaan sisältyy arkkitehtikuvat, rakennekuvat ja kokonaisvaltainen sisustussuunnittelu Suunnittelu-Shop ammattilaisen kanssa. Sisustussuunnittelupalaverissa pääset valitsemaan materiaalit aina pinnoista kalusteisiin ja valaistukseen sekä sohvasta aina ruokailuvälineisiin asti.

Roiro-huvila on täysin räätälöitävä konsepti, joka tehdään vastaamaan toiveitasi. Muun muassa esteetön toteutus on mahdollinen.

Oletuksena Roiroon asennetaan K-raudan Cello -keittiöt  ja Lumon terassilasit, mutta tässä vaiheessa voit myös halutessasi valita tavarantoimittajat itse. Jos valitset tavarantoimittajan muualta, hoidamme heidän kanssaan kaikki sopimusasiat sekä tilausajankohdat. Valitset siis mieleiset materiaalit ja me otamme vastuun muusta. Kun lopulliset valinnat huvilan hankinnoista on tehty, tarkistamme, että ne vastaavat annettua tarjousta.

Huvilan valmistus aloitetaan vasta tilauksen vahvistamisen jälkeen.

Roiroa aletaan rakentamaan vasta kun rakennuslupa on saatu. Mikäli päätös on kielteinen, veloitetaan ainoastaan hakuprosessin summa.

Suunnitelma hyväksytään ja huvilan lopullinen hintalappu määräytyy materiaalivalintojen myötä. Kun asiakas on tehnyt lopulliset valinnat huvilan hankinnoista tarkistamme, että ne vastaavat annettua tarjousta.

Roiron rakennus lämpimässä hallissa alkaa kun suunnitelma on hyväksytty ja tilaus on tehty. Yhden huvilan rakennusaika on noin 3 kuukautta.

Toimitusajan sopimisen yhteydessä varmistetaan, että tontille vie tie, joka kestää raskaskaluston siirtymisen tontille. Mikäli tie on huono, voimme mahdollisuuksien mukaan toimittaa huvilan tontille routa-aikaan.

Lisäksi varmistamme, että toimitusajankohtana tontilla on esityöt valmiina niin, että moduulit voidaan toimituspäivänä nostaa paikalleen. Roiro voidaan rakentaa ruuvipaalujen, betonipilarianturan tai perinteisen sokkelin päälle. Jos asiakas haluaa tehdä itse pohjatyöt ja perustukset, toimitamme teille kaikki tarvittavat suunnitelmat joista näette mistä viemärit ja sähköt nousevat sisään sekä mittakuvat betonipilarianturoista tai ruuvipaaluista.

Kun moduulit on pystytetty, Roiro kytketään mahdollisiin viemäriverkostoihin, sähköliittymiin ja vesijohtoihin. Mikäli haluat nauttia projektin helppoudesta, meidän kautta onnistuu myös kaikki pohjatyöt sekä perustukset tehokkaasti yhteistyössä yhteistyökumppanimme kanssa.

Toimituspäivänä tontille saapuu nosturiauto, raskaskalusto moduuleineen sekä joukko rakennusalan ammattilaisia.

Moduulit nostetaan valmiiden rakenteiden päälle, kytketään sähköt, vedet, viemärit ja tehdään loppusiivous. Sovitusti tässä vaiheessa tehdään myös kalustaminen ja somistus. Roiro ei jätä lainkaan rakennusjätettä tontillesi ja pääset saunomaan jo samana iltana! Opastusta ja huoltopalveluita on saatavilla myös Roiron pystytyksen jälkeen. Olet tehnyt investoinnin itseesi sekä tulevaisuuteesi ja jatkossa voit ottaa huvilan myös mukaasi. Roiro on siirrettävä kokonaisuus. Tulevaisuudessa sillä on siis merkittävä jälleenmyyntiarvo sen siirrettävyyden ansiosta. Mikäli et siis tarvitse tai halua omistaa Roiroa, voit myydä sen. Tai pystyttää uudelle tontille aivan kuten haluat.

ASIAKKAAN MUISTILISTA

Roiron ostamisen yhteydessä asiakkaan tulee huolehtia asianmukaiset:

  • Maatyöt
  • Pohjatyöt – Roiro voidaan pystyttää ruuvipaalujen, betonipilarianturoiden tai perinteisen sokkelin päälle.
  • LVI-liittymät
  • Sähköliittymät

Huomaa, että Roiron kuljettamiseen tontille tarvitaan tie, talvitie tai jäätie.

Tarvittaessa voimme toteuttaa myös nämä työt erillisenä lisäpalveluna.

Tutustu Roiron pystyttämiseen

Kiinnostuitko Roirosta?

Asiantuntijamme ovat valmiina vastamaan kysymyksiisi, pystytetään sinullekin unelmiesi huvila!