Lapin laaturakenteen uusi konsepti roiro

Huolettomia huviloita lähes 20 vuoden rakennuskokemuksella

Täältä löydät tietoa meistä ja mistä ajatus Roiroon lähti. Roiron huolettomat huvilat ovat Lapin Laaturakenteen uusi konsepti. Lapin Laaturakenne on Rovaniemellä sijaitseva rakennusliike, mutta rakennamme koko Suomen alueella.

Arvojamme rakentamisessa ovat ekologisuus, laadukkuus sekä kotimaisuus. Otamme luonnon huomioon kaikessa toiminnassamme. Käytössämme ovat markkinoiden alhaisinta mahdollista päästöluokkaa hyödyntävä tekniikka koko konseptissa rakentamisesta tontille kuljettamiseen sekä kokoamiseen. Meistä ei jää luontoon mitään jälkeä. Poistumme tontilta kaiken rakennusjätteen kanssa ja paikalle jää ympäristöysvällisistä materiaaleista rakennettu Roiro.

Laadusta emme tingi. Kaikki tavarantoimittajamme ovat korkealaatuisia toimijoita, joiden laatuun voimme luottaa.

Haluamme tukea kotimaista tuotantoa ja työtä. Kun hankit Roiron, työllistämme suomalaisia yrityksiä ja työntekijöitä. Myös rakennusmateriaaleissa pyrimme valitsemaan aina kotimaisen toimittajan kun mahdollista. Esimerkiksi käytössämme eristeenä on kotimainen ekovilla.

Näin syntyi Roiro

Idea Roiroon lähti puhtaasti omasta tarpeestamme muutama vuosi sitten. Halusimme vapaa-ajan asunnon syrjäiselle seudulle, mutta rakentaminen perinteisesti paikan päällä on työlästä ja aikaa vievää. Mietimme, että tähän täytyy olla muu ratkaisu ja aloimme suunnittelemaan moduulirakentamista Lapin Laaturakenteen työryhmämme kanssa.

Tarpeen taustalla oli ajatus, että rakentaminen Suomessa täytyisi olla mahdollista myös syrjäseuduille missä useilla on itselleen tärkeitä ja merkityksellisiä paikkoja. Lisäksi tavoitteena oli, että moduulien täytyisi olla rekalla siirrettäviä.

Lapin Laaturakenteen yrittäjän juuret johtavat Inarijärvelle ja kun tuli aika miettiä Roiron nimeä oli selvää, että sen tulisi liittyä Lappiin. Iso-Roiro ja Pikku-Roiro ovat kauniita saaria Inarijärvellä. Siitä lähti ajatus, että myös meidän Roiro on suunniteltavissa juuri sen kokoiseksi kuin asiakas haluaa. Oli se sitten pikkuinen tai iso niin se on kotimainen, perinteinen ja luontoa kunnioittava.

Toteutettua projektia
0
Rakennettua Roiroa
0
Yhteistyökumppania
0
Iloista työntekijää
0

Meidän asiantuntijatiimimme palveluksessasi

Mari Peräntie

Sisustussuunnittelu

K-Rauta rovaniemi

Tutustu huvilaan ROVANIEMEN MARRASJÄRVELLÄ

Pystytimme ensimmäisen Roiron Rovaniemelle K-Raudan pihalle toukokuussa 2021 ja SE ON NYT SIIRRETTY MARRASJÄRVELLE

Haluatko yhteistyökumppaniksemme? Kasvatamme mielellämme asiantuntija- sekä yhteistyöverkostoamme, ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.