Inspiraatiota huvilakokonaisuuden suunnitteluun

Roiro voi koostua kolmesta osasta; terassista, saunasta sekä tuvasta. Jokainen osa on oma moduulinsa ja niitä voi yhdistää rajattomasti toisiinsa. Voit siis suunnitella esimerkiksi saunarakennuksen suurella terassilla johon yhdistämme kaksi terassimoduulia tai viihtyisän ja ison tuparakennuksen tulisijalla sekä suurella terassilla ilman saunaa. Moduulirakentaminen on nykyaikaista, nopeaa ja luontoa säästävää sekä kustannustehokasta. Täältä saat inspiraatiota oman huvilakokonaisuutesi suunnitteluun, sillä olemme jakaneet parhaat vinkkimme Roiron hyödyntämiseen.

Oli sinulla sitten haaveena rakennuttaa esteetön kokonaisuus isovanhemmillesi, rantasauna suosikki vesistösi ääreen tai vierasmaja kodin pihalle tuomaan lisää työskentelytilaa ja makuupaikkoja, niin kaikki nämä ja paljon muuta onnistuu, kun valitset Roiron.

Sinun Roiroon valitset itse materiaalit ulkomaalin sävystä keittiön kalusteiden vetimiin asiantuntevan sisustussuunnittelijan kanssa.  Kun suunnitelmat on tehty, sinun Roiroa rakennetaan koosta riippuen noin kolme kuukautta tehdasolosuhteissa Rovaniemellä lämpimissä ja kuivissa tiloissa. Kun toimituspäivä koittaa, Roiro pystytetään yhdessä päivässä. Tämän jälkeen se on heti käyttövalmis sähköineen sekä viemäröinteineen.

Parhaat ideamme moduulien hyödyntämiseen

Vierasmaja

Vierasmajalla saadaan lisää tilaa ja nukkumapaikkoja niin asuinrakennuksen kuin vapaa-ajan asunnonkin yhteyteen. Makuutilaa on mahdollista saada parvelle tai se voidaan toteuttaa erillisenä makuuhuoneena yhteen kerrokseen.

Vierasmaja voi koostua esimerkiksi ainoastaan tupamoduulista parvella ja tulisijalla tai tuvasta sekä terassista. 

Tupa parvella ja tulisijalla

Hinta alkaen 50 000€

Rantasauna

Rantasaunan voit suunnitella toiveidesi mukaan minkä kokoiseksi haluat. Siihen voidaan liittää myös tarpeisiisi sopiva terassi.

Rantasauna voidaan pystyttää turvaetäisyyden päähän vesistöstä. Pystytys tapahtuu kevytrakenteisesti esimerkiksi ruuvipaalujen päälle.

Rantasauna

Hinta alkaen 45 000€

Esteetön huvilakokonaisuus

Roirosta voidaan toteuttaa myös täysin esteetön rakennus. Sisäänkäynnin edustalle asennetaan ramppi ja oviaukkoja suurennetaan. Ovet voidaan toteuttaa laskeutuvilla kynnyksillä.

Roiroon on mahdollista tehdä myös makuutila erillisenä makuuhuoneena, johon on käynti lämmitetyn eteisen kautta. Tällöin parven makuutila korvataan käyttäjäystävällisesti sopimaan myös liikuntarajoitteisille.
Esteettömässä Roirossa kylpyhuoneessa on tilaa liikkua myös pyörätuolilla ja toiminnallisuudet on suunniteltu niin, että ne palvelevat asiakasta.

Esteetön ratkaisu

Hinta alkaen 155 000€

etätyöpaikka

Roiro vastaa nykypäivän moninaisiin käyttötarpeisiin; Etätyöpaikan ei tarvitse olla työpöytä ja jakkara olohuoneen nurkassa. Roiro muovautuu myös etätyöpaikaksi, jonka voi pystyttää luonnon helmaan lempimaisemaasi.

Etätyöpaikka voi olla vain yksittäinen rakennus tai vaikkapa terassillinen kokonaisuus. Toimistokäyttöön sopivassa Roirossa on paljon pistorasioita ja kiinteät verkkoyhteydet saadaan Roiroon sijainnista riippuen.

Etätyöpaikka

Hinta alkaen 50 000€

Metsästyskämppä

Roiro voidaan pystyttää haluamasi tontille myös syrjäisemmälle seudulle. Roiroon ei välttämättä tarvitse vetää juoksevaa vettä, viemäröintejä tai sähköä vaan se voi toimia myös metsästysmajana tai autenttisena eräkämppänä kauniin luonnon helmassa.

Roiron toimittaminen onnistuu ilman tietä talvella talvitietä pitkin tai myös jääteitse. Kysy tästä mahdollisuudesta lisää asiantuntijoiltamme.

Pelkistetty huvila

Hinta alkaen 30 000€

Meidän asiantuntijatiimimme palveluksessasi

Mari Marjala

Sisustussuunnittelu

K-Rauta rovaniemi